Προφίλ

Αναλυτής Τροχαίων Ατυχημάτων

Πάντοτε μου άρεσαν οι θετικές επιστήμες, ειδικότερα η φυσική και τα μαθηματικά. Το 2000 αριστεύοντας, πέτυχα την εισαγωγή μου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στην Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Αποφοίτησα το 2006 και συνέχισα τις σπουδές μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  στο τμήμα Στατιστικής, απ’ όπου αποφοίτησα το 2011. Μετά τις σπουδές μου δίδαξα στην ιδιωτική εκπαίδευση  Φυσική και Μαθηματικά.

 Όμως η αγάπη μου για το αυτοκίνητο και η επιθυμία μου να συμβάλλω στην πρόληψη  των τροχαίων ατυχημάτων  με ώθησε να εξειδικεύσω τις σπουδές μου στον τομέα της έρευνας και της ανάλυσης των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς η αναδόμηση και η αναπαράσταση ενός τροχαίου ατυχήματος συνδυάζει πλήθος γνώσεων που έχουν άμεση σχέση με  τις θετικές επιστήμες.

Με την βοήθεια της φυσικής και των μαθηματικών προσδιορίζονται και υπολογίζονται όλες οι παράμετροι που είναι απαραίτητες για να γίνει ολοκληρωμένο και αξιόπιστο το αποτέλεσμα της έρευνας και της  ανάλυσης του εξεταζομένου τροχαίου ατυχήματος. Είμαι πιστοποιημένος ερευνητής τροχαίων ατυχημάτων από το Πανεπιστήμιο Northwestern University των ΗΠΑ και  μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για την Έρευνα και την Ανάλυση ατυχημάτων EVU Ελλάδας και Εγγεγραμμένος στους πίνακες πραγματογνωμόνων στα Πρωτοδικεία και στις Εισαγγελίες Αθηνών και Πειραιώς. Η εκπαίδευσή μου είναι διαρκής, κυρίως με ενημέρωση της ξένης βιβλιογραφίας, αλλά και διάφορων σεμιναρίων που πραγματοποιούν εξειδικευμένα  Πανεπιστήμια του εξωτερικού γύρω από το τροχαίο ατύχημα.

Κύριο αντικείμενο μου αλλά και μέλημα μου είναι η διενέργεια λεπτομερούς έρευνας για την αντικειμενική και εμπεριστατωμένη ανάλυση των τροχαίων ατυχημάτων με μεθοδικότητα και η μετέπειτα σύνταξη τεχνικής επιστημονικής έκθεσης, η οποία καταρτίζεται με όλες τις ισχύουσες τεχνικές και επιστημονικές αρχές με αμεροληψία, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Call Now ButtonΚαλέστε μας!!!