Υπηρεσίες

What We Do

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Για την έρευνα και ανάλυση ενός τροχαίου ατυχήματος είναι αναγκαία η επίσκεψη και αυτοψία στον τόπο του ατυχήματος για την  ανεύρεση και αξιολόγηση διάφορων  στοιχείων και ευρημάτων όπως ιχνών τροχοπέδησης, πλαγιολίσθησης και χαραγών στο οδόστρωμα με τη χρήση ειδικών τεχνικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα…

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

Διεξάγεται αυτοψία στον τόπο του ατυχήματος με την καταγραφή σημαντικών στοιχείων, όπως ίχνη τροχοπέδησης, πλαγιολίσθησης, χαραγές, την κατάσταση του οδοστρώματος και την οδική σήμανση.

Διαβάστε περισσότερα…

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ

Γίνεται εκτίμηση του κόστους της ζημίας που έχει υποστεί το όχημα, ώστε να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή του.

Διαβάστε περισσότερα…

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στην Ελλάδα τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν ένα διαχρονικό πρόβλημα. Στους ελληνικούς δρόμους η πλειοψηφία των τροχαίων ατυχημάτων δεν αφορά θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς, συνήθως δε  αναζητείται η αποζημίωση  των υλικών ζημιών των οχημάτων. Δυστυχώς, όμως, δεν λείπουν και τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα, αυτά που καταλήγουν σε δυστυχήματα, με κάποιον νεκρό ή σοβαρά τραυματία.

Διαβάστε περισσότερα…

ΠΡΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι πολύ δημοφιλής στην οικονομική κρίση που διανύουμε ως χώρα. Το κόστος για την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου είναι απαγορευτικό για πολλούς, ενώ αντίθετα η αγορά ενός καλού μοντέλου σε καλή κατάσταση και σε χαμηλότερη τιμή φαίνεται καλή ιδέα. Όμως η λύση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κρύβει αρκετούς κινδύνους.

Διαβάστε περισσότερα…

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

Ασφαλιστική απάτη είναι κάθε ενέργεια με σκοπό να εξαπατηθεί η ασφαλιστική εταιρεία. Τα σκηνοθετημένα τροχαία ατυχήματα έχουν διαρκή αύξηση σε πολλές χώρες. Οι επιπτώσεις στις ασφαλιστικές εταιρείες μπορεί να αποβούν καταστροφικές, καθώς πληρώνουν πολλά χρήματα σε αποζημιώσεις για απάτες που συμβαίνουν και το κόστος αυτό εξισορροπείται από την αύξηση των ασφαλίστρων

Διαβάστε περισσότερα…

Call Now ButtonΚαλέστε μας!!!